Mainos

Norwegian raivostutti jälleen – IS: Palma de Mallorcalle ei voinut laskeutua ukkosen takia, koneellinen suomalaismatkustajia jätettiin harhailemaan neuvottomana Barcelonaan

Palma de Mallorcalle matkalla ollut Norwegianin kone joutui ukkosen vuoksi laskeutumaan Barcelonaan. Iso joukko suomalaisia matkustajia jätettiin Barcelonaan ohjeenaan hankkia itse lentonsa Palma de Mallorcan lomakohteeseen, jonne he olivat matkalla, kertoo Ilta-Sanomat.

Joukko suomalaismatkustajia joutui hämmennyksen valtaan, kun koneessa kuulutettiin tuntia ennen suunniteltua laskeutumista Palma de Mallorcalle, ettei kentälle voi ukkosen takia laskeutua. Sen sijaan kone laskeutuikin Barcelonan kentälle, joka on 300 kilometrin päässä lomakohteesta.

– Matkustajat marssitettiin koneesta Barcelonan kentällä odottaviin busseihin. Toinen autoista teki parin kilometrin lenkin ja palasi sitten koneen luokse. Matkustajat istutettiin takaisin paikoilleen koneeseen, paikalla ollut helsinkiläinen Heikki Kähkönen kertoo IS:lle.

Tilanne on haastava, koska sisäisiä lentoja Palma de Mallorcalle on vähän ja ne ovat jo lähes täyteen varattuja.

– Me olemme aika kokeneita matkustajia ja hyvävointisia. Täällä on paljon vanhuksia ja lapsiperheitä, joiden tilanne on vaikeampi. Monet kyselevät meiltä, mitä pitäisi tehdä, Kähkönen sanoo.

Viestintävastaava Tarja Valde-Brown viestitti IS:lle illalla, että Palma de Mallorcan kenttä on ollut huonon sään takia suljettu useita kertoja perjantain aikana.

– Lennolla olleet matkustajat ovat nyt hotellissa ja teemme kaikkemme, jotta he pääsevät määränpäähänsä mahdollisimman pian. Lähetämme heille lisätietoja tekstiviestillä ja päivitämme tiedot myös nettisivuillemme heti, kun meillä on lisätietoja, Valde-Brown viestitti.

– Olemme pahoillamme, jos tilanne on turhauttava matkustajille, mutta turvallisuus on aina etusijalla ja huonosta säästä johtuen meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin laskeutua Barcelonaan Palma de Mallorcan sijaan.

Norwegian on joutunut kyseenalaiseen julkisuuteen useamman kerran. 


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja