Norjan supertähti kuittasi ruotsalaishiihtäjän kohuvideon tyynesti – ”Se on hänen juttunsa”

Norjalainen NRK julkaisi hiljattain rap-videon, jossa esiintyy myös ruotsalainen maastohiihtäjä Calle Halfvarsson. Halfvarsson solvaa huumoriohjelmaan tehdyllä videolla muun muassa Johannes Hösflot Kläboa rajuin riimein. Kläbo itse suhtautuu videoon tyynesti.

Halfvarsson esiintyi erikoisella rap-videolla, jossa hän haukkuu riimeillään muun muassa Norjan hiihtotähtiä Kläboa, Martin Johnsrud Sunbyä ja Petter Northugista. Ruotsalaisen tempaus aiheutti melkoisen kohun ympäri hiihtomaailman.

Halfvarsson pahoitteli myöhemmin tapahtunutta katuvasti, mutta kohu oli jo ehtinyt syntyä. Halfvarssonin haukkuriimien kohteeksi joutunut Kläbo kuittasi ruotsalaisen erikoisen tempauksen tyynesti.

– Ei minulla oli juurikaan sanottavaa. Se on hänen juttunsa, Kläbo toteaa SVT:lle.

Myös Ruotsin hiihtovalmentaja Rikard Grip otti kantaa suojattinsa kyseenalaiseen videoon. Ruotsalaisluotsi tyrmää kohuvideon tylysti.

– Tällainen toiminta ei ole sopivaa, eikä se kuulu millään tavalla lajiimme. Kaiken huipuksi tämä ei kuvaa yhtään sitä, millainen Calle oikeasti on, Grip sanoo.

Halfvarsson pääsee mittaamaan sanojaan Kläboa ja muita norjalaisia vastaan Seefeldin MM-laduilla. MM-kisat käynnistyvät torstaina sprinttikisalla.

Lue myös:

    Uusimmat