Ruotsalainen hiihtotähti esiintyi härskillä videolla, sitten tuli rajua palautetta – "Poistin sosiaalisen median"

Ruotsin eturivin hiihtotähtiin lukeutuva Calle Halfvarsson esiintyi MM-kisojen alla hyvin hämmentävällä videolla. Halfvarsson ehti jo pahoitella videosta syntynyttä kohua, mikä ei kuitenkaan hillinnyt sosiaalisen median likasankoa.

Halfvarsson esiintyi norjalaisen NRK:n julkaisemalla rap-videolla, jossa hän täräytti varsin suoraa tekstiä muun muassa hiljattain hiihtouran lopettaneesta norjalaistähdestä Petter Northugista ja sprinttitykistä Johannes Hösflot Kläbosta.

– Sinä romutit urasi samalla tavalla kuin autosi, Halfvarsson heittää videolla Northugista, viitaten tämän humalassa ajamaan autokolariin.

– Kläbo, sinä pikku paskiainen. Kuuntele nyt. Sanon vain tämän: haista v***u! Halfvarsson riimittelee.

Halfvarsson myös räväytti pöytään ytimekkään ”mikä v***n Norja?”

Videosta syntyi kohu niin Norjassa kuin Ruotsissa. Halfvarsson pahoitteli videota, joka ei kuitenkaan unohtunut hiihtoseuraajien mielestä.

Itse video näkyy ylhäältä.

Halfvarsson ei ole pystynyt niittämään toivottua menestystä Seefeldistä. Niin kohuvideo kuin Halfvarssonin pöyhkeä käyttäytyminen ovat olleet tapetilla MM-kisojen edetessä.

Hiihtotähti itse on ehtinyt havaita sen, miten vihaisia ihmiset ovat olleet videon julkaisun jälkeen.

– Tiedän sen. Poistin sosiaalisen median, Halfvarsson sanoi Aftonbladetille.

– Reagoin siihen noin, joten palaute ei vaikuta minuun niin paljoa, Halfvarsson jatkoi.

Poistit sovellukset? Aftonbladetin toimittaja kyseli.

– Kyllä.

Halfvarsson oli miesten 15 kilometrin perinteisen matkalla 16:s. Viestissä Halfvarsson katkesi pahasti muun muassa Iivo Niskasen tiukan rutistuksen keskellä. 

Lue myös:

    Uusimmat