Kohuvideolla norjalaisia haukkuneen ruotsalaistähden MM-avaus epäonnistui totaalisesti – Petter Northug vitsaili tylysti entisen kilpakumppaninsa kohtalolla

Calle Halfvarsson epäonnistui rajusti Seefeldin MM-kisojen sprinttikilpailussa, kun hän karsiutui jo alkuerissä.

Ruotsalaistähti katkaisi sauvansa heti ensimmäisellä työnnöllä ja jäi välittömästi muun letkan taakse. Uuden sauvan saanut Halfvarsson hiihti kuitenkin karanneen ryhmän nopeasti kiinni, mutta kohtalokkain seurauksin. Ruotsalainen nimittäin hyytyi lopussa oikein kunnolla ja jäi oman eränsä viimeiseksi.

Halfvarsson nousi otsikoihin jo aikaisemmin tällä viikolla, kun hän esiintyi NRK:n julkaisemalla musiikkivideolla haukkuen Norjan hiihtotähtiä rajuin sanakääntein. Halfvarssonin haukkuriimien kohteeksi joutunut norjalaisen TV2:n hiihtoasiantuntijana toimiva Petter Northug lyttäsi ruotsalaisen hiihtosuorituksen tylysti.

– Tämä ei ole mikään shokki, mutta hänellä on artistin ura edessään. Ei ole syytä kriisiin, hän voi esiintyä livenä keskustassa tänä iltana, Northug tykittää TV2:n lähetyksessä.

Halfvarsson raivostui omaan suoritukseensa maalialueella ja paiskoi sauvojaan voimakkaasti päin mainosaitoja. Northug vitsaili säälimättömästi ruotsalaisen raivon kustannuksella.

– Onko siellä kuvia minusta, Northug kysyy viitaten erikoiseen musiikkivideoon, jolla Halfvarsson rikkoi norjalaisia hiihtotähtiä kuvanneita pahvikuvia.

Seefeldin MM-kisat jatkuvat maastohiihdon osalta lauantaina, jolloin vuorossa on yhdistelmäkilpailu.

Lue myös:

    Uusimmat