Mainos

Nordea heltyi - lahjoittaa Kilpisjärven koululaisille palaneet leirirahat

Nordea on heltynyt Kilpisjärven koululaisten hädän edessä.

Nordea ilmoittaa verkkosivuillaan korvaavansa Kilpisjärven koululaisille palaneet leirikoulurahat.

Koululaisten leirikouluun kerätyt rahat paloivat monitoimitalon palossa varhain sunnuntaiaamuna. Tieto rahojen palamisesta on levinnyt muun muassa Facebookissa. 

-Olimme yhteydessä opettajaan ja halusimme jotenkin selvittää tätä ikävää tilannetta. Olemme pahoillamme epäonnesta, joka Kilpisjärven koululaisia on kohdannut ja toivomme, että he voivat nyt viettää mukavia leirikoulupäiviä Rovaniemellä, kertoo tiedottaja Susanna Aarnio-Halme Nordeasta MTV:n Uutisille.

Opettaja Sirpa Keskitalo tylytti aamulla Facebookissa Nordeaa. Hänen mukaansa paksua rahakuorta säilytettiin koululla siksi, että Nordean palvelukonttoreita on ajettu rajulla kädellä alas Lapissa.

Lähin käteistä vastaanottava konttori siirtyi Kittilään. Näin matkaa lasten rahojen tallettamiselle tuli yhtäkkiä 280 kilometriä yhteen suuntaan.

– Jos miettii tätä yksittäistä tapausta, niin tässä varmasti olisimme voineet löytää jonkun toisenlaisenkin ratkaisun, mutta en sen tarkemmin pysty tätä arvioimaan, kun en itse ole ollut tilanteessa mukana, sanoo Aarnio-Halme Nordeasta.

Hän korostaa, että käteispalvelujen käyttö on vähentynyt Nordean konttoreissa.

– Yleisimmin asiakkaat tulevat konttoriin  neuvontapalveluasioissa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.