Nopea kuitti! Jokerit ja TsSKA tahkoavat tasapäisesti

Jokerit tasoitti KHL:n konferenssivälierien neljännen ottelun 1–1-lukemiin Moskovan TsSKA:ta vastaan. Moskovalaisvieraat ohjasi toisen erän alussa johtoon Aleksandr Popov, mutta Jokerit kampesi tasoihin vain muutaman minuutin päästä.

TsSKA-hyökkääjä Popov ohjasi Mikhail Naumenkovin kudin ilmasta ohi jokerivahti Karri Rämön ajassa 21.12.

Steve Moses ampui siniviivalta Jokerien tasoituksen neljä ja puoli minuuttia myöhemmin. Tilanteessa näytti siltä, että Jesse Joensuu olisi saattanut osua kiekkoon ohjausyrityksellään, mutta pelivälineen tulkittiin menneen suoraan häkkiin.

Joukkueet olivat tahkonneet avauserän maalitta. Jokerit viljesi siinä kelpo kiekkokontrollilätkää ja sai korkealla trapillaan TsSKA-puolustajat ahdinkoon. TsSKA tuli viljelleeksi useita tuloksettomia päätykiekkoja huonoista asemista.

TsSKA johtaa sarjaa ennen tätä iltaa voitoin 2–1, kun jatkoon pääsee neljällä voitolla.