Nolottaako vessassa asioiminen? Näin peität pahat hajut

Nolottaako toiletin puolella asioiminen, jos vatsaa vääntää tai isompi hätä iskee? Clean My Space -videotutoriaali neuvoo, miten voit tehdä oman suihkeen, jolla peität pahat hajut.

"Nolottaako sinua, jos luonto kutsuu, ja olet kaukana omasta mukavasta kotivessastasi? Älä huoli, tässä tulee ratkaisu!" Näin Melissa Maker kuvailee Clean My Space -videolla.

Kyllä. Voit nimittäin itse tehdä oman hajusuihkeen, jolla peität ikävät (joskin luonnolliset) hajut: nimeksi tälle kotikutoiselle tuotteelle on annettu Poo Spray, eli kiltisti suomennettuna "kakkisuihke". Voit asioida esimerkiksi työpaikan vessassa ilman pelkoa siitä, että ikävät hajut herättävät huomiota.

Mitä siis tarvitset?

1.       Eteerisiä öljyjä – valitse mieluinen tuoksu!

2.       Kasvipohjaista glyseriiniä (apteekeista tai siivoukseen erikoistuneissa liikkeistä)

3.       Isopropyylialkoholia (apteekeista)

4.       Elintarvikeväriä

5.       Vettä

Katso englanninkieliseltä videolta ohjeet:

Tuotteet sekoitetaan keskenään pieneen suihkepulloon, jota voit kantaa mukanasi esimerkiksi käsilaukussa. Pulloon laitetaan noin 1,1 desilitraa vettä, kaksi ruokalusikallista isopropyylialkoholia ja kolme ruokalusikallista glyseriiniä. Eteerisiä öljyjä lisätään yhteensä 40 tippaa, elintarvikeväriä 10–20 tippaa. Sulje korkki ja sekoita. Ja ihmetökötti on valmis!

Eli ensi kerran, kun menet vessaan, suihki tuotetta pönttöön ennen asiointia.

Vaikka ensikättelyssä tämä tuote saattaa naurattaa tai herättää jopa nenän nyrpistelyjä, siitä voi olla apua esimerkiksi niille, jotka kärsivät hyvin ikävistä vatsaongelmista, kuten Chronin taudista tai ärtyvän suolen oireyhtymästä.

Muistathan, että muutoin pönttöön kuuluu laittaa ainoastaan "sitä itseään":

Lähde: TipHero

Lue myös:

    Uusimmat