Nolostunut taskuvaras huomasi näpistäneensä jotain liian henkilökohtaista – yritti palauttaa "saaliin"

Varas nappasi irlantilaisnaisen taskusta jotain turhan henkilökohtaista.

Julkiset kulkuvälineet ovat etenkin ruuhka-aikaan taskuvarkaiden aarreaitta. Tämän sai kokea myös irlantilainen Lisa Coen, johon näpistelijä iski silmänsä.

Taskuvarkaan epäonneksi tämä sattui kuitenkin näpistämään naisen takataskusta jotain aivan muuta kuin oli tarkoitus. Coen raportoi Dublinin pikaraitiotie Luasissa sattuneesta tapahtuneesta sattumuksesta Twitteriin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Lähettäkää rukouksia ja kaikkea hyvää sille tyypille, joka yritti näpistää taskustani Luasissa, nappasi tamponin, nolostui ja yritti laittaa sen takaisin", Coen twiittasi.

"Veljeni ystävä oli viemässä ulostenäytettä laboratorioon..."

Hupaisasta tarinasta innostuneena muutkin käyttäjät intoutuivat kertomaan tarinoitaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Reppuni varastettiin, kun olin ottamassa vauvaa ulos taksista. Olimme menossa kotiin. Reppu täynnä käytettyjä kangasvaippoja. Hyvin käytettyjä", twiittasi Ailbhe Leamy

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Veljeni ystävä oli viemässä ulostenäytettä laboratorioon ja laittoi sen ostoskassiin. Tyyppi nappasi sen hänen kädestään ja pakeni pyörällä", twiittasi puolestaan Twitter-käyttäjä jackie.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Ihan kuin se kerta, kun minun laukkuni varastettiin Lontoon metrossa, he saivat kondomeja ja liukuvoidetta", paljasti Twitter-käyttäjä Ming Swift.


Lähteet: Mirror, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat