Nokkela koira päästi palomiehen takaisin asemalle, kun tämä lukitsi itsensä ulos

Valvontakamera tallensi Texasissa sijaitsevalla palolaitoksella tapahtuneen tilanteen, jossa neuvokas koira osasi avata itsensä ulos lukinneelle palomiehelle ulko-oven.

Fiksu koira nimeltä Koda pelasti päivän paloasemalla Georgetownissa Texasissa, kun se avasi oven itsensä ulos lukinneelle palomiehelle. Tapauksesta uutisoi muun muassa Mirror.

– Olin jäänyt myöhään tekemään paperitöitä ja olin hetkeksi astunut ulos, kinkkiseen tilanteeseen joutunut palomies muistelee tapahtumia.

Mies kertoo, että vasta yrittäessään palata takaisin sisälle, oli hän huomannut, että oli erehtynyt lukitsemaan itsensä ulos ilman avainta.

– Ovet toimivat avainkorteilla ja lukkosysteemi oli ilmeisesti hetkeksi mennyt pois päältä lukiten minut ulos ja Kodan sisälle. Kun se huomasi minut koputtamassa ulko-oveen, se riensi nopeasti auttamaan, palomies kertaa tapahtumia.

Koda on koulutettu turvakoira. Sen tehtävä on auttaa palolaitoksen henkilökuntaa erilaisissa pelastustehtävissä. Sen lisäksi se on virallinen ja rekisteröity terapiakoira.

Voit katsoa valvontakameran tallenteen neuvokkaan koiran teoista artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähteet: Kameraone ja Mirror

Lue myös:

    Uusimmat