Mainos

Nokian uutuuspuhelin radio-ohjattavan auton kyydissä – katso testivideot

Nokia julkisti uuden Lumia 920 –lippulaivapuhelimensa reilut pari viikkoa sitten New Yorkissa. Yksi uutuuslaitteen kiinnostavista ominaisuuksista on sen PureView-teknologiaa käyttävä kamera.

Kameran on kehuttu toimivan hyvin hämäräkuvauksessa ilman salamaa. Lisäksi kamerassa on tärinää tehokkaasti ehkäisevä kuvanvakain.

Toisena erikoisuutena Lumia 920:ssa mahdollisuus ohjata kosketusnäyttöä hansikkaatkin kädessä. Tämä miellyttänee suomalaisia käyttäjiä, jotka joutuvat käyttämään kännykkää myös pakkaskeleillä.

Venäläinen laitetestaaja esittelee YouTubeen lataamillaan videoilla Lumia 920 –puhelimen ominaisuuksia käytännössä. Lumia ottaa videoilla eri tilanteissa mittaa Samsungin lippulaivapuhelimesta Galaxy S3:sta.

Kyseisissä testivideoissa Lumia 920 pärjää paremmin kuin S3. On kuitenkin syytä huomioida, että kyseiset testiasetelmat ovat lähtökohtaisestikin Lumian eduksi, koska niissä keskitytään juuri Lumian erikoisominaisuuksiin.

Kännykät radio-ohjattavan auton kyydissä

Ensimmäisellä videolla Lumia 920 ja Galaxy S3 nauhoittavat videota radio-ohjattavan auton kyydissä. Videolla näkyy, että Lumia 920 kuvanvakain vaimentaa pikkuauton aiheuttamaa tärinää kilpakumppaniaan paremmin.

Hämäräkuvausta ilman salamaa

Toisella videolla testataan kuvaamista hämärässä tilassa ilman salamavaloa. Videon perusteella Lumia 920 –puhelimella pystyy nappaamaan yllättävänkin käyttökelpoisia otoksia hämärissä tiloissa. Lumialla otettu kuva näyttää huomattavasti kirkkaammalta, kun sitä vertaa Galaxy S3:n kuvaan.

Näyttöä voi ohjata vaikka avaimella

Kolmannella videolla havainnollistetaan Lumian super sensitive touch –ominaisuuden toimintaa. Lumia 920 –näyttöä ohjataan videolla ongelmitta, niin että sormen päällä on kangas. Lisäksi näyttöä ohjataan metallisen avaimen kärjellä. Näyttö vaikuttaa reagoivan myös avaimella tehtyihin liikkeisiin täsmällisesti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.