Mainos

Hyviä uutisia Lumian omistajille: Uusia ominaisuuksia tulossa

Nokia esitteli viikko sitten Lumia 920 ja Lumia 820 -älypuhelimensa. Kyseessä ovat Nokian ensimmäiset uutta Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmää käyttävät älypuhelimet.

Nyt Nokia painottaa Conversations -blogisivuillaan, että uuden käyttöjärjestelmän mukaantulo ei tarkoita sitä, että nykyiset Lumia-käyttäjät unohdettaisiin. Blogissa kerrotaan, että nykyisiin Lumia-puhelimiin on tulossa uusia ominaisuuksia ja päivityksiä.

Viime viikolla julkistettu Nokia City Lens -ominaisuus on tullut jo nyt nykyisten Lumia-puhelimien saataville. City Lensen avulla käyttäjä saa puhelimensa näytöltä tietoa ympäristöstään liikkuessaan kadulla. Ominaisuus on ladattavissa Lumia 710, Lumia 800 ja Lumia 900 -malleihin.

Nokia Countersin avulla käyttäjä voi puolestaan seurata puhelimensa käyttöä. Myös Counters on jo ladattavissa Windows Phone Marketplacen kautta.

Lumiat saavat myös päivityksiä kameratoimintoihin. Näihin kuuluvat Cinemagraph- ja Smart Group Shot -ominaisuudet.

Puhelimet saavat lisäksi samanlaisen aloitusnäytön kuin uudessa Windows Phone 8 järjestelmässä on. Myös laitteiden Bluetooth-lähetysominaisuuksia parannellaan kattavammiksi.

Nämä päivitykset tulevat Lumia 610, Lumia 710, Lumia 800 ja Lumia 900 -puhelimille. Nokia kertoo lisätietoa, kun kyseiset ominaisuudet tulevat saataville.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.