Nokian kännykän väitetään pysäyttäneen luodin – halpismalli pelasti miehen hengen

Nokia 108 -peruskännykän väitetään pysäyttäneen luodin ja pelastaneen miehen hengen.

Microsoftin työntekijä Peter Skillman jakoi kuvan legendaarisesta ”rikkoutumattomasta Nokiasta” Twitterissä.

– Nokia-puhelin, jonka parissa työskentelin vuosia sitten, pelasti miehen hengen Afganistanissa viime viikolla. Uponnut luoti..., Skillman kirjoittaa Twitterissä.

Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä.

Kyseinen puhelin on Nokia 108, joka julkaistiin vuonna 2013. Alle 30 euron puhelin on yksi Nokian edullisista peruspuhelimista.

Kuvassa näyttäisi todella siltä, että kännykän olisi lävistänyt luoti. Skillman kertoo saaneensa kuvan käsiinsä työkaveriltaan, mutta tarinan todenperäisyys on vielä vahvistamatta.

Nokian peruspuhelimet ovat tunnettuja kestävyydestään jo vuosien takaa. Eräs Twitter-käyttäjä jakoi kuva luotiliivistä, joka on tehty vanhemmista Nokian kännyköistä.

Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä.

Miksei luodinkestävää Nokiaa voisi käyttää myös ovien murtamiseen?

Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä.

Suurinäyttöisten älypuhelinten näytöt ovat usein harmittavan herkästi rikkoutuvia. Matalakin pudotus lattialle voi pahimmillaan saada näytön säröilemään. Sen sijaan vanhat Nokiat saattoivat tehdä lommon parkettiin, mutta säilyä moitteettomassa kunnossa.

Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä.

"Ruusut eivät ole hyvä symboli rakkaudelle. Ruusut kuihtuvat. En anna sinulle ruusuja tai muita kukkia. Rakkautemme on ikuista. Siispä tässä sinulle Nokia-puhelin."

Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä.

 

Lähteet: Twitter, Telegraph

Aiheesta kirjoitti ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat