Mainos

Nokia aloittaa yt-neuvottelut

Nokia aloittaa yt-neuvottelut organisaation uudistuksesta. Näissä neuvotteluissa ei vielä käsitellä henkilöstön vähennyksiä.

Nokia aikoo saada uuden organisaationsa valmiiksi huhtikuun alkuun mennessä.

Henkilöstövähennyksistä on määrä neuvotella myöhemmin, kun uuden strategian tarkat vaikutukset ovat selvillä. Nokia julkisti uuden strategiansa helmikuussa.

Henkilöstö tyytyväinen

Nokian ilmoitus yt-neuvotteluista on oikeansuuntainen askel, katsoo yhtiön Tampereen toimihenkilöiden luottamusmies Kalle Kiili.

Kiilin mukaan on hyvä, että yt-neuvotteluja käydään ensin organisaatiouudistuksen sisällöstä eikä aloiteta arvailemalla irtisanottavien määrää. Tällä tavoin henkilöstölläkin on mahdollisuus saada näkemyksiään esiin.

Oulussa tieto Nokian uusista yt-neuvotteluista otettiin rauhallisesti vastaan. Ylempiä toimihenkilöitä edustavan Mikko Merihaaran mukaan työntekijät ovat hyvillään siitä, ettei näissä neuvotteluissa ole tiedossa henkilöstövähennyksiä.

Suurin osa Nokian Oulun työntekijöistä viettää tällä viikolla hiihtolomaa, joten he voivat Merihaaran mukaan jatkaa loman viettoa rauhallisin mielin.

(MTV3-STT)

Katso Markus Pirttijoen juttu:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.