No nyt on pärähtävä kesätyö! Peruskoulun päättäneet Vilma, Venla ja Sarita moposomettavat eli mopoilevat ja somettavat kesätyökseen

Erikoiset kesätyöt saavat jälleen jatkoa, nimittäin nyt moposometellaan Siikalatvan kunnassa Pohjois-Pohjanmaalla.

Ensimmäistä kertaa auki olevaan pestiin valittiin kolme siikalatvalaista juuri peruskoulun päättänyttä nuorta: Vilma, Venla ja Sarita. He julkaisevat valokuvia, videoita ja hauskoja havaintojaan kunnan sosiaalisen median kanavissa. Työpäivän aikana paikasta toiseen kuljetaan luonnollisesti mopoilla.

Moposomettajat ovat päässeet jo työn touhuun. Somettajat ovat kuvanneen muun muassa juhannustunnelmia sekä vierailleet lasten kesäleirillä.

Kunta haluaa uudella toimintatavallaan tarjota nuorille mielekkäitä kesätöitä sekä virkistää kunnan harjoittamaa viestintää. Toki samalla toivotaan kunnan vetovoimaisuuden lisääntymistä, Siikalatvan kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Erikoisia kesätöitä on nähty myös aiemmin. Esimerkiksi Kaisa Oikarisen kesätyö oli vahtia robottiruohonleikkurin toimia koko kesän ajan ja puolestaan Lydia Isokallio kolusi läpi kaikki Helsingin nähtävyydet vuonna 2016.

***

Katso myös video: Toimi näin, jos lapsesi mopo on viritetty!

1:06

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja