Nimi on rikolliselle enne? Dickman irstaili puistossa, poliisi etsii Ääliötä

Ei nimi miestä pahenna, jos ei mies nimeä. Mutta olisiko Herra Rakkaudesta tullut hyväksikäyttäjä, jos hänen nimensä olisikin Wilson Äläkoskeminuun? Katso, miten nimi ja rikosepäilys kohtaavat valitettavalla tavalla näissä sattumalta syyttävissä nimissä.

90-vuotias Leonard G. Kalumies jäi kiinni julkisesta irstailusta paikallisessa puistossa Ohiossa, Yhdysvalloissa. Englanniksi kirjoitettuna Leonard G. Dickman -niminen mies sai yksityisalueidensa esittelyn vuoksi porttikiellon puistoon.

Daniel Tuhma irstaili myös. Koulubussikuljettaja Daniel Noody pidätettiin julkisesta irstailusta. Miehen sukunimi kääntyy englannin kielessä helposti alastomuuteen ja tuhmuuteen.

Herra Rakkaus eli Mister Love ei sen sijaan ollut nimensä veroinen, sillä hänetpidätettiin seksirikoksesta epäiltynä.

"Poliisi etsii Ääliötä" kuului ilmoitus, kun poliisi yritti löytää Joseph "Ääliö" Moronia.

Yhdysvalloista löytyy myös seksirikollinen Patrick Hyväksikäyttäjä, eli Patrick Molesti.

Tyrannosaurus Rex Mullens eliT-Rex Mullens ei jäänyt kiinni Jurassic Parkin tuhoamisesta vaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lohikäärme Teurastus. Jos sukunimesi on Teurastus, etkä halua lapsesi haavoittavan ihmisiä, ei ehkä kannata antaa hänelle etunimeä Lohikäärme. Draco Slaughter vitsaili lennon aikana, että viereisellä istuimella olleessa tyhjässä laukussa olisi pommi.

Lue alkuperäinen juttu täältä.

Lähde: www.huffingtonpost.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja