Roope Puhakka jättää Salatut elämät – paljastaa mieleenpainuvimmat kohtauksensa

Roope Puhakka jättää jäähyväiset Salkkareille 2:25
Salkkarit jättävä Roope Puhakka paljastaa, miksi eräät kohtaukset sarjassa ovat jääneet erityisen hauskoina hänen mieleensä

Näyttelijä Roope Puhakka jättää Salatut elämät. Kuinka käy roolihahmo Severi Sieviselle?

Salatut elämät -sarjan studiolla koettiin kesällä jälleen tunteikkaita hetkiä, kun Roope Puhakan näyttelemä Severi Sievinen jätti jäähyväiset Pihlajakadun juonikoukeroille ainakin toistaiseksi.

– Oli erittäin haikeat tunnelmat, kun viimeisessä kohtauksessa kaikki vastanäyttelijät hyvästelivät hahmon ja sitten paikalle tulivat vielä meidän vastaava tuottaja ja koko työryhmä, Puhakka kuvaili tuntemuksiaan MTV Uutisille alkukesästä heti sen jälkeen, kun hänen viimeinen kohtauksensa oli kuvattu.

– Severi lähtee Helsingistä ulkomaille auttelemaan sukulaisia. Hän menee töihin Tallinnaan. En sitten tiedä, miten hän siellä pyörii, Puhakka kommentoi hahmonsa kohtaloa.

Kuten tarkkasilmäisimmät Salkkarit-fanit ovat varmasti huomanneet, keväällä valkolakin päähänsä painanut näyttelijä suuntasi kesällä suorittamaan asepalvelustaan.

– Syy, miksi nyt olen lähdössä, on intti. Menen Upinniemeen rämpimään merivoimiin, Puhakka kertoo.

Hänellä ei vielä haastatteluhetkellä ollut tietoa siitä, kuinka pitkään hän aikoo olla armeijassa.

– Jotkut pääsevät pois puolessa vuodessa, mutta vielä ei ole tietoa. Todennäköisesti pidempään menee, hän ennakoi.

Puhakka saapui Severi Sievisen rooliin vuonna 2016, eli Pihlajakadulla vierähti melkein viisi vuotta. Hahmo on ehtinyt vuosien saatossa joutua jos jonkinlaisiin kommelluksiin. 

– Hauskimpia olivat Severin autokoulukohtaukset! Siinä oli sen verran tekemistä ja normaalista poikkeavaa, että se jäi mieleen, hän paljastaa ikimuistoisimmat hetkensä kuvauksista.

Eniten Puhakka jää Salkkareista kaipaamaan työyhteisöään ja ihmisiä, joita on tottunut näkemään lähes päivittäin viimeisen viiden vuoden ajan.

– Kyllä se tuntuu oudolta, ettei enää tarvitse tulla tänne, hän sanoo silmin nähden liikuttuneena.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat