Niko Saarinen luki tekstikanavalta uutisen ja järkyttyi – luuli joutuvansa vankilaan

Töllötuomareissa nähdään vieraileva tähti 21:52
Katso videolta koko Töllötuomarit-erikoisjakso!

Töllötuomareiden erikoisjaksossa toimittaja Katja Lintusen juontajaparina nähdään radiojuontaja Niko Saarinen. 

Töllötuomareista nähdään erikoisjakso, jossa vierailevana juontajana ja tähtenä toimittaja Katja Lintusen rinnalla nähdään Niko Saarinen

Saarisen esittämä Masked Singer -hahmo Nöpö joutui poistamaan maskinsa lauantaina 14. lokakuuta. Nyt Saarinen kertoo, millainen kokemus ohjelman tekeminen oli hänelle. 

– Olen yllättynyt siitä, kuinka paljon olen saanut viestejä jälkeen päin lauluäänestäni. Koska tämä henkilö, jonka kanssa me nauhoitimme näitä kappaleita, ei ollut ihan niin innoissaan, Saarinen naurahtaa. 

Hänen Nöpö-hahmonsa sai inspiraationsa hänen edesmenneestä koirastaan.

– Tiesin, että minun täytyy hurmata lapsiyleisö ja mietin, että lapset eivät ainakaan tykkää mistään mörökölleistä, että pikkukoira sen täytyy olla. 

Saarinen kertoo jaksossa myös siitä, kuinka hän pelkäsi joutuvansa vankilaan, kun hänet oli häädetty Big Brother -talosta vuonna 2008. 

– Muistan, kun olin perjantaina tippunut talosta ja MTV3:n teksti-tv:ssä oli otsikko, että 'BB-Niko vankilaan?' Saarinen kertoo. 

– Purskahdin itkuun ja soitin tuotannolle, että joudunko nyt oikeasti vankilaan. He rauhoittelivat, että se on vain lehdistö. He nyt vain koettelevat hermojasi, Saarinen muistelee. 

Jaksossa hän kertoo, että syynä tähän otsikointiin oli se, että hän oli paljastanut pakoilevansa armeijaan menemistä. 

Saarinen kertoo Töllötuomareissa myös siitä, kenet hän haluaisi tanssinopettajakseen, mikäli hänet pyydettäisiin mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan ja millainen olisi hänen iskurepliikkinsä Temptation Island -ohjelmassa.

Lisäksi ruoditaan David Beckhamista kertovaa Netflix-dokumenttisarjaa. 

Töllötuomareista on nyt katsottavissa myös Ensitreffit alttarilla -ekstrajakso, jossa paljastetaan, mitä häiden kulisseissa tapahtui. Katso video alta!

Töllötuomarit Ensitreffit-häiden kulisseissa 21:37

Töllötuomarit tiistaisin klo 21.55 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin! 

Lue myös:

    Uusimmat