Niko Ranta-ahon siskon ja Janne ”Nacci” Tranbergin lämpimät välit ovat puhuttaneet tänä vuonna – IL: Halailivat pitkään käräjäsalissa

5:16
Niko Ranta-aho pokasi missikaunottaren - tässä kaikki suhdekoukerot.

Niko Ranta-ahon sisko oli eilen paikalla Helsingin käräjäoikeudessa.

Katiska-huumevyyhdin toisen pääsyytetyn Janne ”Nacci” Tranbergin ja Niko Ranta-ahon siskon lämpimistä väleistä on puhuttu pitkin kevättä.

Esitutkinnassa kävi ilmi, että Ranta-ahon sisko ja Tranberg ovat olleet viime kesänä tiiviisti tekemisissä sen jälkeen, kun Niko Ranta-aho pidätettiin. Ajanjaksolla 19.8.–2.9.2019 heillä oli yli 40 puhelinyhteyttä.

Kuulusteluissa Ranta-ahon sisko kertoikin, että Tranberg oli ollut hänen tukenaan Niko Ranta-ahon pidätyksen jälkeen. Spekuloinnit Tranbergin ja Niko Ranta-ahon siskon lämpimistä väleistä ovat käyneet kuumina, kun esitutkintamateriaali tuli julkiseksi.

Iltalehti oli eilen paikalla Helsingin käräjäoikeudessa, kun oikeus päätti poistaa Tranbergin yhteydenpitorajoitukset. Tranberg pysyy edelleen vangittuna.

Iltalehti kertoo, että välittömästi päätöksen jälkeen Niko Ranta-ahon sisko riensi halaamaan Tranbergia useiden minuuttien ajaksi.

Ranta-ahon sisko myönsi MTV Uutisille toukokuussa, että hänellä ja Tranbergilla on lämpimät ja läheiset välit.

Niko Ranta-aho on ollut tänään suhdekieuroidensa vuoksi otsikoissa. Sofia Belórfista eronnut Ranta-aho oli eilen treffeillä ex-missi Katrie Dalerin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja