Niko Ranta-aho sai vankilamuurien sisältä yhteyden ulkomaailmaan: pyytää kirjeitä ja cd-levyjä

0:26
Niko Ranta-aho kommentoi MTV Uutisille syyttäjän kovaa rangaistusvaatimusta Katiska2-vyyhdissä

Katiska-huumevyyhdin päätekijänä 11 vuoden vankeuteen tuomitun ja seuraavaa tuomiota odottavan Niko Ranta-ahon Instagram-tilillä on julkaistu uusi päivitys – pitkän hiljaiselon jälkeen.

Päivitykseen on liitetty sinetöidyn kirjekuoren kuva ja saateteksti. Se on allekirjoitettu nimikirjaimin N.R, mutta varmuutta ei ole siitä, onko julkaisun takana juurikin Niko Ranta-aho itse vai onko joku muu kirjoittanut hänen puolestaan.

– Viimeisestä kahdesta vuodesta 1,5 vuotta yksin eristettynä. Kaikesta huolimatta pilke silmäkulmassa on säilynyt ja vihdoin saan olla yhteydessä sinne muurien “paremmalle puolelle”, päivityksessä sanotaan.

Kaipailee erilaisia levykkeitä

Oheen on kirjoitettu Jokelan vankilan osoitetiedot.

– Yhteystiedot kirjeille/korteille, päivityksessä täsmennetään.

Lisäksi Ranta-aho esittää ulostulon ohessa pyynnön:

– Jos jengillä on tarpeettomana cd, dvd tai blue ray levyjä, niin täällä on niille käyttöä.

Niko Ranta-aho pääsi viime kesänä tutkintavankeudesta vapaalle jalalle odottamaan tuomiotaan Katiska-vyyhdissä. Tammikuun alussa hänet otettiin kiinni Espanjasta ja vangittiin uusista huumerikoksista epäiltynä. Edellinen päivitys hänen sometililleen onkin tehty joulukuun lopussa.

Helsingin käräjäoikeus antaa Katiska2-vyyhdistä tuomion noin viikon kuluttua. Ranta-aho saattaa saada historiallisen pitkän vankeusrangaistuksen. Hänelle vaaditaan 13 vuoden vankeustuomiota.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja