Niklas Hagman kasvoi jääkiekkolegenda Matti-isänsä rinnalla – NHL-tähdellä erikoinen lapsuus: "Selkään taputtelijoita löytyi"

Entinen NHL-jääkiekkoilija Niklas Hagmanille isänpäivä nostaa tunteet pintaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa menestynyt ex-NHL-tähti Niklas Hagman viettää tänä vuonna isänpäivää suoran tv-lähetyksen merkeissä. Kotona isää kannustavat 8, 11 ja 13- vuotiaat lapset.

Videolla Hagman kertoo, miten aikoo viettää isänpäivää lastensa kanssa ja millainen isä hän on heille. Hagman oma isä NHL-kiekkoilija Matti Hagman menehtyi vuonna 2016 ollessaan vasta 61-vuotias. Nyt tanssikilpailussa mukana oleva Hagman muistelee nuoruuttaan oman isänsä rinnalla.

– Täytyy myöntää, että olihan se aika erikoista siinä mielessä, kun kyseltiin, että ketkä ovat jääkiekossa minun mahdollisia idoleitani. Ei ollut idoleita, koska Jari Kurri ja Esa Tikkanen olivat faijan kavereita. Kaikki tällaiset, joita muut idolisoivat urheilijoita tai näyttelijöitä, niin tuntui, että ne ovat kaikki faijan kavereita, Hagman kertoo videolla.

Mies kertoo, että isänsä olleen iso persoona.

– Faija oli aika iso, värikäs persoona ja nimi. Selkään taputtelijoita löytyi aika paljon ja kavereita oli joka paikassa.

Videolla Hagman kertoo vanhempien erostaan, sekä lisää kultaisia muistoja isästään.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat