Mainos

Niinistö nosti työllisyyden kokoomuksen vaaliteemaksi

Kokoomus kampanjoi syksyn kunnallis- ja EU-vaaleissa työllisyydestä vastuuta ja huolta kantavana puolueena. Puheenjohtaja valtiovarainministeri Sauli Niinistö nosti työllisyyden parantamisen voimakkaasti esille, kun hän linjasi puolueensa vaaliteemoja kaksipäiväisen porvariparlamentin päätteeksi sunnuntaina Helsingissä.

Niinistö oli loukkaantunut erityisesti työministeri Liisa Jaakonsaaren (sd.) väitteistä, joiden mukaan kokoomuksessa ei ymmärretä eikä välitetä työttömyydestä. Niinistö parantaisi työllisyyttä mm. nopeuttamalla työelämän lainsäädännön uudistamista. Hän toisti myös aiemman ehdotuksensa siitä, että uusiin työpaikkoihin voitaisiin soveltaa nykyistä hieman kevyempiä sopimusehtoja.

Niinistö peräänkuulutti ennakkoluulottomuutta uusien työllistämismahdollisuuksien kehittämisessä. Itse hän sanoi suhtautuvansa avoimin mielin työn jakamiseen. Kokoomus korostaa myös uudessa vaalitunnuksessaan vastuunkantajan roolia. Vaalimainoksissaan puolue kertoo puheenjohtajansa allekirjoituksella, että "Vastuun kantaminen alkaa siitä, että välittää".
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.