Niina Lahtinen varastaa Joonas Nordmanin show’n – Nordmanilta hillitön kuitti: "Olen aidosti joutunut pelkäämään sinua sänkyyn sijoittuvissa sketseissä"

14:25
Joonas Nordman Show'ssa vieraana näyttelijä Niina Lahtinen.

Käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä Niina Lahtinen saapui launtaina Joonas Nordmanin vieraaksi. Nordmanin yllätykseksi Lahtinen varasti miehen show’n.

Räväkästä huumoristaan tunnettu Niina Lahtinen nähtiin lauantaina  Joonas Nordmanin vieraana. Lahtinen kaappasikin nopeasti show’n Nordmanilta ja istui juontajan penkille. 

Lahtinen ja Nordman ovat tehneet yhteistyötä muun muassa Siskonpeti -ohjelmassa. Kaksikko on näytellyt muun muassa pariskuntaa. Lahtinen kysyykin Nordmanilta, miten tämä kuvailisi häntä ihmisenä. 

– Niinahan on ihminen, joka ottaa tilan… ja myöskin hapen pois. Itse kun olen tällainen aika pieniluinen, niin monissa tällaisissa sänkyyn sijoittuvissa sketseissä olen joutunut aidosti pelkäämään sinua, Nordman naurahtaa. 

– Syystäkin, Lahtinen vastaa.

Samalla Lahtinen paljastaa leikkisästi, että hän ottaa mielellään kehut vastaan myös Joonas Nordmanin käsikirjoittamista sketseistä.

– Aina, kun kehutaan Viinapäivä-sketsiä, niin aina mietin, että pitäisikö minun itse asiassa mainita, että tämä on sinun käsikirjoitus. Mutta en ole koskaan maininnut. 

– Joo olen huomannut sen, Nordman heittää.

Nordmanin käsikirjoittamasta Viinapäivä-sketsistä tuli nettihitti. Sketsi julkaistiin vuonna 2015. Sitä on tähän mennessä katsottu Youtubessa 2,5 miljoonaa kertaa.  

Joonas Nordman Show lauantaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja