Niina Kuhta vahvistaa – palasi yhteen miesystävänsä kanssa: "Mitä sitä nyt rakkautta peittelemään"

22:07
Hyppää mukaan Miss Suomi -finaalin punaisen maton glamouriin!

Niina Kuhta on palannut yhteen miesystävän kanssa, josta hän erosi viime keväänä.

Vuoden 2018 Miss Plus Size -kilpailun voittaja Niina Kuhta on palannut yhteen miesystävänsä kanssa. Kuhta kertoi asiasta MTV Uutisille Miss Suomi -kilpailun finaalin punaisella matolla. Nainen toteaa, ettei hänen ollut tarkoitus asiaa tilaisuuden yhteydessä paljastaa. 

– Mutta mitä sitä nyt rakkautta peittelemään!  Näin käy tämän ikäisten ihmisten elämässä välillä, on kaikkea, ja mieluummin näin. Rakkaus on aina kiva juttu. 

Kuhdan mukaan pariskunta on kesän mittaan pikkuhiljaa nähnyt toisiaan ja lopulta palanneet yhteen. Tarkkaa ajankohtaa tapahtumalle hän ei muista.

Naisen elämässä on tapahtunut myös muita suuria muutoksia, sillä hän on vastikään ostanut uuden kodin. Kuhta kertoo olevansa innoissaan uudesta asuinalueesta, jossa vallitsee lämmin ja välitön tunnelma naapurien kesken. Naapurit ovat myös ottaneet Kuhtaan yhteyttä sekä toivottaneet tervetulleeksi alueelle. 

– Tuommoiset asiat merkkaavat mulle tosi paljon. Haikein mielin jätän Kalasataman, koska siellä mulla oli myös ihanat naapurit. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja