Niina Kuhdalta pysäyttävä avunhuuto: "En tiedä, olenko täällä enää kymmenen vuoden päästä, jos jatkan näin"

1:23
Videolla Niina Kuhta murtuu kyyneliin kertoessaan pelostaan, joka liittyy hänen terveydentilaansa.

Yrittäjä Niina Kuhta nähdään Olet mitä syöt -ohjelmassa. Painonsa kanssa jojoillut nainen toivoo, että joku takoisi vihdoin järkeä hänen päähänsä. Hän pelkää oman terveytensä puolesta. 

Tunnettu hääpukuyrittäjä Niina Kuhta on yksi uuden Olet mitä syöt -kauden osallistujista.

Kuhta on osallistunut aikaisemmin muun muassa Suurin pudottaja -kisaan, mutta karistetut kilot ovat aina tulleet takaisin muun muassa epäsäännöllisen syömisen johdosta.

– Vannotin, etten ikinä tee mitään tv:seen ja laihduttamiseen liittyviä juttua, mutta tässä sitä ollaan, Kuhta nauraa kertoessaan MTV Uutisille. 

Ohjelmassa Niina Kuhta kertoo todella tarvitsevansa apua painonsa ja ruokavalionsa kanssa. 

– Toivon, että olet tullut laittamaan jotakin järkeä päähäni ja antamaan minulle terveellisempiä tapoja. En tiedä, olenko täällä enää kymmenen vuoden päästä, jos jatkan näin. Voin jo nyt niin huonosti, että en kyllä jaksa enää 10 vuotta tällä menolla, Kuhta kertoo Pippa Laukalle kyynelehtien. 

Ohjelmaan osallistumisella Kuhta kertoo tavoittelevansa ennen kaikkea hyvää oloa ja terveyttä. Toki myös ulkonäölliset muutokset ovat hänen mukaansa tervetulleita. 

Pippa Laukka päättää, että Kuhdan kivuliaan jojoilun vuoksi he eivät punnitse tätä. Hän kuitenkin mittaa Kuhdan vyötärön ympäryksen, joka kertoo karun faktan.

– 124 senttiä. Se kertoo, että hänellä on selvästikin liikaa rasvaa sisäelinten ympärillä ja ehkä jopa sisäelinten sisällä. Mitä se on siellä aiheuttanut, niin se täytyy selvittää, Laukka sanoo. 

Olet mitä syöt MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja