Nightwish konsertoi kotikaupungissaan Kiteellä ensi kesänä

Nightwish täyttää 25 vuotta – Tuomas Holopainen muistelee yhtyeen neljännesvuosisadan jatkunutta tarinaa ja paljastaa yksityiskohtia bändin tulevaisuudesta 3:40
Tuomas Holopainen muisteli yhtyeen neljännesvuosisadan jatkunutta tarinaa

Nightwish haluaa rikkoa kävijäennätyksen.

Kansainvälisesti kaikkien aikojen menestyneimpiin suomalaisyhtyeisiin kuuluva Nightwish esiintyy kotikaupungissaan Kiteellä 6. kesäkuuta 2023. Keikka järjestetään uusitulla pesäpallostadionilla.

Nightwish on aiemmin julkaissut myös toisen Suomen konsertin, joka toteutuu lauantaina 17. kesäkuuta 2023 Vaasan Lemonsoft Stadionilla. Kiteen ja Vaasan esiintymiset ovat Nightwishin viimeiset kotimaan konsertit, ennen kuin yhtye jää tauolle työstääkseen uutta albumia. Nightwishin Kiteen-konsertti tuleekin olemaan yksi itäisen Suomen suurimmista yksittäisistä tapahtumailloista.

– Bändiltä pääsi kollektiivinen riemunkiljahdus, kun keikasta Kiteen Rantakentällä meille kerrottiin. Se tulee olemaan Human. :II: Nature. -maailmankiertueen viimeisiä esiintymisiä, ja itselleni koko rundin ehdoton kohokohta. Kotikaupunki, sen ihmiset, ja väki ympäri maailmaa tulevat taatusti luomaan tapahtumaan maagiset puitteet. Odotamme ihan täpinöissämme, nähdään siellä! Nightwish-yhtyeen perustajajäsen ja johtohahmo Tuomas Holopainen kommentoi tiedotteessa.

Kiteen Rantakentän pesäpallostadionin kokonaiskapasiteetti on konsertissa noin 10 000 henkilöä. Tiedotteessa kerrotaan, että konsertin odotetaan tulevan loppuunmyydyksi, jolloin stadionin aiempi kävijäennätys 7773 katsojaa rikkoutuisi kirkkaasti.

Lue myös:

    Uusimmat