Nicole Kidmanin botox-huulet järkyttävät

Aussinäyttelijä Nicole Kidmanilla, 40, kasvaa kuvien mukaan muukin kuin vatsa. Esikoistaan odottavalla Nicolella oli niin kiire lääkärin ja botox-ruiskeen pakeille, ettei hän välittänyt edes lähestyvästä Oscar-gaalasta.

Kidmanin huulet herättivät kiivasta keskustelua Oscareiden jaon lomassa.

– Hänen huulensa ovat niin turpeat, ettei hän voi edes hymyillä luontevasti, plastiikkakirurgi Anthony Yun päivitteli makemeheal.com -nettisivustolla.

– Jos häntä vertaa esimerkiksi ystävättäreensä Naomi Wattsiin, on helppo huomata luonnollisen ja keinotekoisen kauneuden välinen ero.

Nicole Kidman on puhunut botoxin käytöstään julkisestikin siinä määrin, että häntä epäillään jo jonkin sortin väärinkäytöstä.

Vähän aikaa sitten Kidmanin lähipiiriin kuuluva lähde kertoi, ettei tähti kykene enää edes rypistämään otsaansa otettuaan liian monta annosta hermot lamauttavaa "kaunistajaa" - ja liian usein.

– Pahimmillaan botox lamauttaa kasvot niin, että lopputulos onkin kaikkea muuta kuin se, mitä alun perin oltiin hakemassa. Botoxin aiheuttamat vauriot eivät parane ajan myötä. Sitä paitsi Nicole olisi paljon kauniimpi ilman mitään operaatioita, plastiikkakirurgi Yun kertoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat