Nicki Minaj vihaisena albumimyynneistä – syyttää Kylie Jenneriä ja Stormi-tytärtä ykköspaikan menettämisestä

Räppäri Nicki Minaj syyttää Kylie Jenneriä ja tämän Stormi tytärtä siitä, että albumilistan ykköspaikka meni Jennerin poikaystävä Travis Scottille.

Nicki Minaj julkaisi uusimman levynsä Queen viime viikon perjantaina. Albumi ylsi kakkossijalle Billboardin 200 parhaan albumin listalla, mutta tämä ei riittänyt Minajille. 

Suosikkiräppäri suuntasi Twitter-tililleen ottamaan kantaa aiheeseen. Hänen mukaansa ykköspaikan toista viikkoa putkeen vienyt Travis Scott saavutti ykköspaikansa myymällä levyään samassa paketissa vaatteiden kanssa. Lisäksi Minaj oli sitä mieltä, että Scottin tyttöystävä Kylie Jenner käytti kaksikon Stormi-tytärtä vaatteiden ja levyn mainostamisessa, mahdollistaen ykköspaikan miehelleen.

– Trarvis myi 200 000 kappaletta ensimmäisellä viikolla pelkästään vaatteiden avulla. Puhuin hänen kanssaan eilen ja hän on myynyt vaatteita musiikin edellä. Billboard sanoo muuttavansa sääntöjä tämän takia, joten säännöt pitäisi muuttaa heti! Minaj väitti.

Minajin mielestä Scott käytti Jennerin ja kaksikon kuusi kuukautisen tyttären suosiota apunaan albumin myynnissä. Jenner oli julkaissut Instagram-tilillään kuvan Travis Scottin kiertuejulisteesta vihjaillen hänen ja Stormin olevan valmiina kiertämään miehen mukana. Tekstin perään hän lisäsi linkin Scottin viralliseen kauppaan.

– Laitoin verta, hikeä ja kyyneliä kirjoittaakseni hyvä levyn vain, jotta Travis Scott saisi Kylie Jennerin julkaisemaan kuvan keikkalipuista sanoen, että tulkaa katsomaan minua ja Stormia. Nauran tälle. Queen rikkoi ennätyksen ollen ykkönen 86 maassa. Kiitos Jeesus ja kiitos faneilleni, Minaj tykitti.

Suomessa sekä Scottin Astroworld, että Minajin Queen ovat vain haaveilleet albumilistan ykköspaikasta. Queen ylsi ensimmäisellä viikollaan vasta sijalle 14. Astroworld oli ensimmäisellä viikollaan toinen, häviten uusimman Mamma Mia! -elokuvan levytyksille.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat