Backstreet Boys -tähti Nick Carteria syytetään 20 vuoden takaisesta seksuaalirikoksesta

2:20
Backstreet Boys kunnioitti marraskuussa Aaron Carterin poismenoa.

Carterin väitetyn rikoksen kerrotaan ajoittuvan vuoteen 2001.

Backstreet Boys -tähti Nick Carteria, 42, vastaan on nostettu oikeuskanne vuonna 2001 väitetysti tapahtuneesta raiskauksesta. Tilanteen kerrotaan sijoittuvan bändin kiertuebussiin. 

Shannon Ruth, 39, väittää, Carterin kutsuneen hänet Washingtonin Tacomassa järjestetyn konsertin jälkeen poikabändin kiertuebussiin, jossa rikoksen kerrotaan tapahtuneen. Carter oli tapahtumien aikaan 21-vuotias. Laulaja on kiistänyt kaikki syytökset.

Autismin ja CP-vamman kanssa elävä Ruth väittää Carterin antaneen hänellä punaisen väristä VIP-juomaa, jossa maistui alkoholi.

Syytteen mukaan Carter johdatti tuolloin 17-vuotiaan Ruthin kiertuebussin kylpyhuoneeseen ja käski antaa hänelle suuseksiä. Ruth kertoo itkeneensä tilanteen ajan.

Tämän jälkeen Ruth väittää Carterin raiskanneen hänet sängyssä. 

– Se, että Nick Carter on julkkis, ei tarkoita, että hänet vapautetaan rikoksistaan, Ruth sanoi lehdistötilaisuudessa torstaina.

Oikeuskanteen mukaan Ruth oli tapahtumien aikaan neitsyt ja sai tilanteen seurauksena HPV-tartunnan. 

Carter kiisti syytökset asianajajansa välityksellä torstai-iltana.

– Tämä väite tapahtumasta, jonka oletetaan tapahtuneen yli 20 vuotta sitten, ei ole vain oikeudellisesti perusteeton, vaan myös täysin valheellinen, asianajaja Michael Holtzin lausunnossa sanottiin.

– Valitettavasti rouva Ruthia on manipuloitu useiden vuosien ajan esittämään vääriä väitteitä Nickistä.  Nämä väitteet ovat muuttuneet toistuvasti ja painavasti ajan myötä.

Carterista on aikaisemminkin esitetty väitteitä julkisuudessa, kun vuonna 2017 laulaja Melissa Schuman väitti Carterin raiskanneen hänet vuonna 2003. Tuolloin Schuman oli 18-vuotias ja Carter 22-vuotias. Väite ei kuitenkaan edennyt oikeustoimiin asti. Myös vuonna 2006 nainen syytti Carteria seksuaalisesta ahdistelusta, mutta tuolloinkaan syytös ei edennyt tuomioksi.

Carterien perhe on kohdannut viime aikana vaikeuksia, sillä laulajan veli Aaron Carter menehtyi yllättäen marraskuussa.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja