NHL-toimittaja: Patrik Laine kieltäytyi Winnipegin sopimustarjouksesta – palkkaa pitää nostaa

NHL-toimittaja Andy Stricklandin mukaan suomalaishyökkääjä Patrik Laine on kieltäytynyt viiden miljoonan dollarin vuositulot takaavasta lyhytaikaisesta pelaajasopimuksesta, jota Laineen seura Winnipeg on suomalaiselle tarjonnut.

Fox Newsin toimittaja Strickland paljasti tietonsa Twitterissä.

– Winnipeg teki hiljattain lyhyen sopimustarjouksen rajoitetulle vapaalle pelaajalle Patrik Laineelle viiden miljoonan dollarin (vuosipalkan) asteikolla, Strickland kirjoitti ja lisäsi, että palkkatarjous oli alle kuusi miljoonaa dollaria.

– Pituus ei ole ongelma sopimuksen tekemisessä. Heidän pitää nostaa rahamäärää, hän jatkoi.

Laineen kolmivuotinen tulokassopimus päättyi viime kauden jälkeen. Hän oli Winnipegin paras maalintekijä ajanjaksolla 2016–19, mutta viime syyskauden jälkeen tahti hyytyi pahasti. Tämä ei paranna Laineen asemaa sopimusneuvotteluissa, joissa hänen uskotaan pyrkivän rahakkaaseen usean vuoden sopimukseen.

Laine ei pysty osallistumaan Jetsin harjoitusleirille, koska hänellä ei ole sopimusta.

Winnipegillä on ratkaistavanaan myös tehohyökkääjä Kyle Connorin sopimustilanne. Hän oli joukkueen viime runkosarjan toiseksi paras maalintekijä 34 osumallaan Mark Scheifelen (38) jälkeen. Laine osui 30 kertaa, mikä on hänen NHL-uransa heikoin maalisaldo. Kaikkiaan suomalainen on tehnyt 110 runkosarjamaalia.

Keskiviikkona Winnipeg teki kahdeksanvuotisen ja 50 miljoonan dollarin jatkosopimuksen puolustaja Josh Morrisseyn kanssa. Sopimus takaa Morrisseylle yli kuuden miljoonan dollarin vuositulot.

 

Lue myös:

    Uusimmat