NHL-toimittaja nosti esiin hämmentävän yksityiskohdan kevään pudotuspeleistä – suomalaiskiekkoilija voi joutua täysin poikkeukselliseen tilanteeseen

Jääkiekkoliiga NHL:n tiistaina julkaisema suunnitelma tämän kauden pudotuspeleistä on herättänyt paljon keskustelua. 24 joukkueen pudotuspelit saattavat johtaa melkoisiin erikoisuuksiin.

Molempien lohkojen neljä parasta joukkuetta etenevät suoraan 16 parhaan joukkoon, kun taas karsintakierros pelataan sijoille 5–12 yltäneiden joukkueiden välillä. Karsintakierroksen otteluparien voittajat etenevät varsinaisiin pudotuspeleihin.

Karsintakierroksen tilastoinnista on kuitenkin vielä epäselvyyttä, koska se ei kuulu runkosarjaan tai pudotuspeleihin. NHL-toimittaja Dimitri Filipovic nosti Twitterissä esiin mielenkiintoisen skenaarion.

– Kannatan kaikkia mahdollisia outoja skenaarioita karsintakierrokseen liittyen. Jos vaikka Sami Vatanen debytoi Carolinan paidassa, he häviävät Rangersille ja hän siirtyy kesällä muualle vapaana agenttina, ei jää virallista jälkeä, että hän olisi koskaan pelannut Hurricanesissa, visioi Filipovic.

Vatanen kaupattiin kesken kauden New Jersey Devilsistä Carolinaan. Hän ei ole loukkaantumisten vuoksi vielä esiintynyt joukkueen paidassa.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat