NHL-tähdet kävivät toistensa päälle – Aleksander Barkov hehkutti: "Se oli erittäin hieno tappelu kahden ruotsalaisen kesken"

4:07
Aleksander Barkov sinetöi Floridan 3-1-voiton Dallas Starsista.

Samasta maasta tulevien eurooppalaispelaajien keskinäiset tappelut eivät ole ainakaan mielikuvien tasolla yleisimmästä päästä NHL:ssä. Sellainen nähtiin kuitenkin Suomen aikaa tiistaiaamuna Florida Panthersin ja Dallas Starsin välisessä ottelussa.

Tanssiparin muodostivat ruotsalaiset John Klingberg ja Patric Hörnqvist. Tunteet heräilivät, kun Klingberg taklasi poikittaisella mailalla Hörnqvistiä selkään. Vihellyksen jälkeen alkoi askellus ja iskujenvaihto.

Video nujakasta alapuolella olevassa twiitissä.

Molemmille tuomittiin tempauksesta kahden minuutin rangaistus.

– Patric Hörnqvist on varmasti yksi sarjan parhaita pelaajia maalin edessä, hän on ollut sitä jo vuosien ajan. Hän yritti päästä maalin eteen ja me yritimme suojata aluetta. En halunnut hänen olevan siellä. Se oli vain pieni riita, Klingberg sanoi ottelun jälkeen Aftonbladetin mukaan.

Floridan suomalaiskapteeni ja ottelun viimeiseksi jääneen 3-1-osuman viimeistellyt Aleksander Barkov antoi tunnustusta joukkuetoverilleen.

– Se oli erittäin hieno tappelu kahden ruotsalaisen kesken. Patric Hörnqvist on fantastinen joukkuetoveri ja upea johtaja. Hän tekisi kaiken saadakseen joukkueen hereille. Hän on iso etu meille pukukopissa, Barkov sanoi ottelun jälkeen.

Ottelun jälkeen Klingberg ja Hörnqvist nähtiin nauravan toverillisesti tilanteelle.

Joukkueet kohtaavat uudelleen tällä viikolla Suomen aikaa torstain puolella keskiyöllä sekä varhain perjantaiaamuna.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja