NHL-tähti Mikko Koivu kiehui entiselle joukkuekaverilleen maalinsa jälkeen – suomalainen vaikeni tapahtumien taustoista

Minnesota Wild voitti lauantaina Arizona Coyotesin 4–3. Coyotesin maalilla pelannut Darcy Kuemper toi otteluun pientä draamaa avauserän tempuillaan.

Coyotes johti ensimmäisen erän jälkeen 2–0, ja Wildia aiemmin edustanut Kuemper päätti johtoasemassa kuittailla entisille joukkuekavereilleen.

Kuemper vaihtoi ilmeisesti ajatuksiaan ainakin Jason Zuckerin ja Mikko Koivun kanssa. Kun Koivu iski 1–2-kavennuksen toisen erän alkupuolella, päätti suomalaissentteri soittaa suutaan kanadalaisveskarille.

Fox Sports North on julkaissut videon maalista ja sen jälkeisistä tapahtumista. The Athleticin toimittaja Michael Russo kertoi myöhemmin Twitterissä avauserän tapahtumista ja Koivun kommenteista.

– Wildin pukukopista kerrottiin, että Kuemper soitti suutaan ensimmäisessä erässä. Jotkut ottivat sen leikillä, toiset taas vakavasti ja antoivat palaa, kun Wild tuli takaa ohi. Koivu: ”En halua puhua siitä. Se, mitä tapahtui, ei ollut mielestäni hauskaa, mutta sellaista se on.”

Alla video tilanteesta ja Russon twiitti.