NHL-tähdeltä tylyä tekstiä olympiapäätöksestä – "Sanokaa, ettei tämä ole paskapuhetta"

Jääkiekon NHL:n Boston Bruinsin tähtipelaaja Brad Marchand lataa kovaa tekstiä Twitterissä sarjan päätöksestä jättäytyä pois olympialaisista. 

NHL ja pelaajayhdistys NHLPA päättivät, että sarjan pelaajat eivät osallistu Pekingin talviolympialaisiin ensi helmikuussa. Marchand ei säästele sanojaan. Hän nostaa esille, että NHL:llä ei ollut mitään ongelmaa ottaa käyttöön ns. taksimiehistöt (joukkueiden varakokoonpanot), mutta ei voi käyttää samaa systeemiä olympialaisten kanssa.

– Sanokaa, että tämä ei ole paskapuhetta, sillä me pelaajat lupasimme jo säästää seuraomistajien rahoja olympialaisten pelitauon aiheuttamista menetetyistä tuloista. Me pelaajat olemme valmiita antamaan periksi taloudellisesti, jos saamme vain lähteä. Siitä oli jo aiemmin olemassa yhteisymmärrys, että olisimme mukana olympialaisissa ensi vuonna, Marchand kirjoitti.  

33-vuotias Marchand pelaa 13:tta kauttaan Bostonissa. Hän ei ole koskaan päässyt pelaamaan olympialaisissa. Marchandin lisäksi Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid on valitellut olympiapäätöksestä.

Lue myös:

    Uusimmat