NHL:ssä jysähti: Kasperi Kapanen passitetaan siirtolistalle

NHL-seura Pittsburgh Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan kertoi medialle, että seuran suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen laitetaan siirtolistalle.

Kapanen ei harjoitellut perjantaina lainkaan joukkueen kanssa, mikä sai median tiedustelemaan suomalaishyökkääjän tilannetta päävalmentaja Sullivanilta. Sullivanin vastaus oli yllättävä.

– Hexy (Penguins-GM Ron Hextall) kertoi minulle ennen treenejä, että hänet vedettiin sivuun sen takia, että hänet laitetaan tänään waivers-listalle, Sullivan kertoi.

26-vuotiaan Kapasen kausi on ollut vaisu. Suomalaishyökkääjä on tehnyt 43 pelaamassaan ottelussa 20 tehopistettä ja vastuu Penguins-hyökkäyksessä on jäänyt vähiin.

– Kun joukkue ei täytä odotuksia, muutokset ovat väistämättömiä. Tämä on osa sitä. Kapanen on todella taitava pelaaja. Tavallaan tämä koskee meitä kaikkia, koska emme löytäneet tapaa, jolla maksimoida hänen potentiaalinsa, Sullivan kommentoi.

NHL-seuroilla on 24 tuntia aikaa poimia Kapanen riveihinsä waivers-listalta. Jos näin ei tapahdu, jatkuu Kapasen kausi AHL:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat