NHL peruu kaikki kesän tapahtumansa – miten käy taalaliigan perinteisen varaustilaisuuden?

4:34
Katso videolta keskiviikkoillan Tulosruutu.

Jääkiekon NHL on ilmoittanut siirtävänsä useita kesälle aikataulutettuja tapahtumiaan.

NHL aikoo siirtää vuoden 2020 NHL:n varaustilaisuuteen osallistuville pelaajille ja seuroille järjestettävän combine-leirin myöhemmäksi. Buffalossa kesäkuun alkuun alun perin ajoitetun leirin peruuntuminen kokonaan vaikuttaa todennäköiseltä tai se pyrittäneen järjestämään mahdollisesti etänä.

Combine-leiri koostuu pääasiassa fyysisistä testeistä, haastatteluista ja erilaisista harjoitusdrilleistä. Ainakin haastattelun järjestyminen onnistunee helposti etäyhteyksien avulla.

Myös varsinainen varaustilaisuus, joka oli määrä järjestää kesäkuun lopussa Montrealissa, siirtyy toiseen ajankohtaan koronaviruksen aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi.

Kun NHL-kausi on virallisesti vielä kesken, eikä loppukauden pelaamisesta ole tehty vielä päätöksiä, myös NHL:n palkintogaala on peruttu. Se olisi puolestaan järjestetty kesäkuussa Las Vegasissa.

NHL:n tiedotteen mukaan liigan varaustilaisuuden ja siihen liittyvän vuoronumeroiden arvontatilaisuuden paikka, aika ja tapa kerrotaan myöhemmin, kun yksityiskohdat ovat selvillä.

Suomalaisista varausikäisistä pelaajista ennakolta korkeimmalle on rankattu HIFK:n 18-vuotias keskushyökkääjä Anton Lundell, jonka odotetaan menevän draftin kärkikymmenikössä.

Koko ikäluokan ykkösnimenä pidetään kanadalaista sentteriä Alexis Lafrenièreä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja