NHL-pelaajankin tähdistökisassa voittanut naiskiekon legenda esitteli hurjia voimiaan – painona järkälemäinen NFL-jätti

Yhdysvaltalainen naisjääkiekon legenda Kendall Coyne Schofield on koronapandemian vuoksi joutunut monien muiden urheilijoiden tavoin harjoittelemaan entistä enemmän kotona.

Coyne Schofield ihastutti viime vuonna NHL:n tähdistötapahtumassa, jossa hän onnistui voittamaan luistelukilpailussa Arizona Coyotesin NHL-hyökkääjä Clayton Kellerin.

Vahvat jalat ovat tärkeä pala vauhdikasta luistelua, ja Schofield on nyt julkaissut Twitterissä videon, joka tekee selväksi, että hänen jaloistaan löytyy ruutia.

Kuusinkertaisen maailmanmestari aviomies on amerikkalaisen jalkapallon hyökkäyksen linjamiehenä uraa tehnyt Michael Schofield, jolla on NFL:n verkkosivujen mukaan painoa peräti 137 kiloa.

Videolta näkyy, kuinka Michael Schofield ottaa ensin Kendallin reppuselkäänsä ja tekee kyykkyjä. Seuraavaksi on vaimon vuoro: NFL-järkäle siirtyy koko painollaan vaimonsa selkään, ja tämä näyttää omat voimansa.

– Minusta tuntuu, että toinen meistä sai paremmin treenin, naureskeli Coyne Schofield julkaisun yhteydessä.

Coyne Schofield oli mukana Yhdysvaltojen joukkueessa, kun se voitti Naisleijonat kiistanalaisesti MM-finaalissa keväällä 2019.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja