NHL-ottelussa hämmästyttävät maalitalkoot – suomalaispuolustaja säväytti veivillään

New Jersey Devilsin Sami Vatanen veivasi häikäisevän osuman jääkiekon NHL:ssä. Tampa Bay Lightning juhli 13 maalin iloittelussa lopulta 7–6-jatkoaikavoittoa.

Ottelussa tahti kiihtyi: kolmen maalin avauserän jälkeen toisessa erässä iskettiin neljä osumaa ja kolmannessa erässä viisi nyyttiä.

Vatanen värkkäsi Devilsin 5–3-johtomaalin kolmannen erän alussa. Suomalaispuolustaja nousi Wayne Simmondsin esityöstä maalille, käänsi kiekon sähäkästi rystylleen ja päätti veivinsä komeaan osumaan.

Tampa Bay nousi kahden maalin takaa-ajosasemasta kolmannen erän loppupuolella 6–5-johtoon. Devilsin Kyle Palmieri tasoitti kuitenkin ottelun vain kahdeksan sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Yhdysvaltalainen sai osumalla hattutempun kasaan.

Lopulta Tampa kuitenkin juhli voittoa, kun Tyler Johnson iski jatkoaikaratkaisun ajassa 61.16.

New Jerseyn kausi on käynnistynyt tahmeasti, ja joukkue on voittanut 10 ottelustaan vain kaksi. Tampa Bay on puolestaan voittanut kuusi ja hävinnyt kuusi ottelua.

Vatasella on nyt sesongin 10 ottelusta tilillään tehot 3+3=6. Viime kaudella hän teki 50 ottelussa neljä maalia ja nappasi 13 syöttöpistettä.

Lue myös:

    Uusimmat