NHL:n yön suomalaiset: Teuvo Teräväinen tykitti komean osuman – Carolina joutui kuilun partaalle

Carolina Hurricanes joutui lauantaina selkä seinää vasten, kun se hävisi Tampa Bay Lightningille 4-6-lukemin.

Ottelu tarjosi kosolti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Toisessa erässä nähtiin peräti kahdeksan maalia, kun molemmat joukkueet osuivat neljästi.

Toisen erän tulituksen aloitti Carolinan suomalaistähti Teuvo Teräväinen, joka laukoi pelivälineen komeasti verkkoon Jordan Staalin tarkasta syötöstä.

Myös Sebastian Aho pääsi pisteille. Hän sai syöttöpisteen Dougie Hamiltonin 3-2-johto-osumaan.

Carolina joutui tappion myötä tukalaan tilanteeseen, sillä Tampa Bay johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-1. Viides kohtaaminen pelataan keskiviikon vastaisena yönä Raleighissa.

Yön toisessa ottelussa Leo Komarovin edustama New York Islanders tasoitti voitot 2-2:een, kun se kukisti Boston Bruinsin 4-1.

Komarov saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen. Tuukka Rask torjui Bostonin maalilla 30 kertaa.

Teräväinen  CAR 1+0  0 0 2  0/1  20.12

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset,   aloitusvoitot/aloitukset, jääaika.   Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.