Mikä näytös! Mikko Rantanen johdatti Coloradon jättivoittoon, Miro Heiskanen iski jälleen maalin – suomalaistähtien yhteenotto saa kutkuttavan huipennuksen

Mikko Rantanen teki maalin ja antoi syötön, kun Colorado Avalanche voitti Suomen aikaa torstaiaamuna pelatussa NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelussa Dallas Starsin maalein 4-1. Ottelusarja on nyt tasatilanteessa 3-3.

Sarjaa jo voitoin 3-1 hallinnut Dallas meni avauserässä johtoon Miro Heiskasen rannelaukauksella, mutta Colorado kuittasi erän päätösminuutilla Nikita Zadorovin osumalla.

Toisen erän puolivälissä Rantanen alusti Cale Makarin voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman. Päätöserässä tuttu parivaljakko, Nathan MacKinnon ja Rantanen, juonivat näyttävän 3-1-osuman.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Rantanen (8+12) ja Heiskanen (5+14) miehittävät nyt pudotuspelien pistepörssin sijoja kaksi ja kolme. Jokaisessa playoff-ottelussa pisteitä tehnyt MacKinnon on kärjessä tehoin 9+16. Pisteputki on pudotuspeleissä pisin sitten Chicago Blackhawksin kapteenin Jonathan Toewsin keväällä 2010.

Roope Hintz ja Esa Lindell jäivät vaille tehopisteitä. Joonas Donskoi ei puolestaan ollut Coloradon kokoonpanossa.

Ottelusarjan seitsemäs kohtaaminen on ohjelmassa Suomen aikaa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Lindell   DAL 0+0 -2 0 1 -   26.08

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset