NHL:n yön suomalaiset: Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen taituroivat dramaattisen tasoituksen viimeisellä minuutilla

Huomenta Suomen Tulosruutu 1:04
Videolla Ahon ja Teräväisen värkkäämä tasoitusmaali.

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen siivittivät varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla syntyneellä maalilla Carolina Hurricanesin jatkoajalle Calgary Flamesia vastaan jääkiekon NHL:ssä. Calgary oli kuitenkin lopulta jatkoajalla parempi lukemin 3–2.

Aho ja Teräväinen takasivat suorituksellaan Carolinalle yhden sarjapisteen. Hurricanes haki tasoitusta ilman maalivahtia, kun kiekko lensi Ahon laukaisuyritykseltä näyttäneestä suorituksesta Teräväisen lapaan. Teräväinen jatkoi kiekon takaisin Aholle, joka oli pingahtanut vapaasti maalin eteen, ja Aho päätti näyttävän kuvion maaliin.

Calgarylle voiton takasi Mikael Backlund, joka iski kiekon häkkiin, kun jatkoaikaa oli pelattu vasta 15 sekuntia.

Aholla on nyt kauden 49 ottelusta tehopisteet 22+33=55. Vasta viisivuotisen jatkosopimuksen Carolinan kanssa solmineen Teräväisen saldo on 10+30=40.

Koskinen   EDM 24/27           57.31

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.​​​​​​​​​​​​​​