NHL:n yön suomalaiset: Aho ja Teräväinen rohmusivat pisteitä

Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen keräsivät kaksi tehopistettä mieheen NHL-jääkiekon torstain kierroksella.

Carolina kukisti kotonaan Arizonan maalein 6–5. Aho keräsi kaksi syöttöpistettä, ja Teräväisen saldo oli 1+1.

Kotijoukkue Carolina sai otteluun räjähtävän lähdön, sillä alle viiden minuutin pelaamisen jälkeen tilanne oli 2–0. Aho antoi komean syötön joukkueensa toiseen osumaan, jonka viimeisteli Valentin Zykov.

Toisessa erässä Aho antoi laidalta näppärän syötön Teräväiselle, joka laukoi lukemiksi 4–4. Päätöserässä Teräväinen syötti Zykovin 5–4-johtomaalin.

Yön NHL-kierroksella pelattiin kymmenen ottelua. Pisteille pääsi jälleen myös huippukautta pelaava Coloradon Mikko Rantanen. Ottelun avausmaalin iskenyt Rantanen nosti kauden pistesaldonsa jo 80:een.

ei suomalaisia

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.