NHL:n yllä leijailee iso kysymys – Jarmo Kekäläinen optimistisena: ”Se olisi hyvä”

Columbus-GM Jarmo Kekäläinen: Pysyn optimistisena NHL-kauden jatkumisesta 4:01
Jarmo Kekäläinen vieraili torstaina C Moren Urheilusuora-ohjelmassa.

Koronaviruspandemia heittää ison kysymysmerkin jääkiekon NHL-kauden jatkumisen ylle. Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen suhtautuu tilanteeseen kuitenkin myönteisesti.

– Aion säilyä optimistisena sen suhteen, että kautta pystyttäisiin jatkamaan ja ratkomaan, kuka voittaa Stanley Cupin tänä vuonna. Se olisi hyvä seuroille, faneille ja pelaajille. Se jättää ison loven, jos tämä kausi jää pelaamatta, Kekäläinen ruoti C Moren Urheilusuorassa.

Kekäläinen muistutti, että tilanne NHL:n suhteen elää elämän muiden osa-alueiden tapaan alati.

– Kuunnellaan ja seurataan uutisia. Päivämäärät ja karanteenien pituudet muuttuvat jatkuvasti.

Osa Columbuksen ulkomaisista pelaajista on lähtenyt kotimaisemiinsa, mutta Kekäläinen vahvistaa, etteivät kaikki. Seuran pelaajiin ollaan päivittäisessä yhteydessä.

– Psykologi käy pelaajien kanssa vuorovaikutusta ja lähettää heille tehtäviä sekä materiaalia. Valmentajat pitävät pelaajat aktiivisena omalla osa-alueellaan. Kuntovalmentajat ovat jatkuvasti tekemisissä pelaajien kanssa ja pitävät videoyhteyttä harjoitusohjelmien osalta. Yritetään pitää aktiviteetti päällä koko ajan niin, että pelaajat saisivat tietoa ja pystyisivät olemaan aktiivisia, Kekäläinen kuvaili.

Columbus majaili NHL:n keskeytyshetkellä itäisessä konferensissa kahdeksantena. Seuran NHL-kokoonpanoon kuuluvat suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo ja -puolustaja Markus Nutivaara.

Jarmo Kekäläinen avaa ylälaidan videolla myös sitä, miten koronavirus on vaikuttanut hänen asuinympäristössään ja mitä muutoksia tilanteella on ollut hänen elämäänsä.

C Moren Urheilusuora maanantaista perjantaihin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat