Jarmo Kekäläinen vetää tiukkaa linjaa: oikeistopuolueen mielenosoituksessa puhuneella pelaajalla ei asiaa joukkueeseen – "En ole rokotevastainen"

 Columbus Blue Jacketsin Zac Rinaldo ei ole tällä hetkellä tervetullut pelaaja joukkueensa harjoitusleirille, koska hän ei ole ottanut rokotetta koronavirusta vastaan.

Blue Jacketsin seurapomo John Davidson kertoi tiistaina The Athleticille, että Rinaldo saa aloittaa leirityksensä AHL-joukkueen Cleveland Monstersin riveissä myöhemmin syyskuussa.

– Meillä on 67 pelaajaa leirillä ja he ovat täysin rokotettuja. Se on meille erittäin tärkeä asia, Davidson totesi.

Davidsonin mukaan seurajohdolla on vastuu koko organisaatiosta.

– Me haluamme ihmisten ottavan rokotuksen. Haluamme, että he pitävät maskia niin paljon kuin mahdollista, Davidson jatkoi.

Blue Jacketsin seurajohdon urheilutoimenjohdosta vastaava GM Jarmo Kekäläinen oli samoilla linjoilla Rinaldon suhteen.

– Pallo on nyt hänellä. Me teemme kaiken joukkueena. Se on vaatimus Blue Jacketsissa. Me etenemme tällä ryhmällä, joka on sataprosenttisesti rokotettu, Kekäläinen sanoi.

31-vuotias Rinaldo teki kaksisuuntaisen NHL-sopimuksen Columbuksen kanssa elokuussa. Tappelijana tunnetulla pelaajalla on yhteensä 42 pistettä ja 18 maalia yhdeksän NHL-kauden jälkeen.

Rinaldon mahdollisuudet päästä pelaavaan kokoonpanoon NHL:ssä olivat rajalliset jo ennen rokotteesta kieltäytymistä, mutta nyt hänen tiensä näyttää nousseen pystyyn Columbuksessa.

Kanadalainen Rinaldo esiintyi viime viikolla poliittisessa mielenosoituksessa Ontarion Hamiltonissa, jossa hän piti puheen koronarokotepassia vastaan. Pienen oikeistokonservatiivipuoleen tilaisuudessa oli The Athleticin mukaan paikalla noin 300 ihmistä.

– En ole rokotevastainen, enkä maskivastainen. Olen valinnanvapauden kannalla, Rinaldo julisti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja