NHL:n "vihatuin pelaaja" haastoi Niko Mikkolan tappeluun – suomalaiskolossi lopetti leikin tylysti

Floridan suomalaispuolustaja Niko Mikkola ajautui pienimuotoiseen tappelunujakkaan Bostonin Brad Marchandin kanssa yön NHL-kierroksella.

Tilanne sai alkunsa Floridan maalin edessä, kun Mikkola kaatoi Marchandin ja tämä mitä ilmeisimmin provosoi suomalaispuolustajaa jään pinnassa maatessaan. Mikkola oli jo selin Marchandiin, mutta kääntyi ympäri ja kävi lyömässä tätä poikittaisella mailalla oikeaan käsivarteen.

Marcahd vastasi samalla mitalla ja alkoi hetkeä myöhemmin lyödä Mikkolaa nyrkein. Mikkola hyödynsi nopeasti 20 sentin ja reilun 13 kilon kokoylivoimansa kaappaamalla Marchandin otteeseensa ja kaatamalla tämän jäähän.

Kyseenalaisista tempuistaan tunnettu Marchand on tunnettu pitkään "NHL:n vihatuimpana pelaajana", mutta The Athletic -sivuston tammikuussa julkaiseman pelaajakyselyn mukaan yksi pelaaja on tätä nykyä vielä Marchandiakin ärsyttävämpi.

Sivusto kysyi NHL-pelaajilta, ketä kanssapelaajaansa he haluaisivat kaikkein mieluiten lyödä, ja 147 nimettömän vastaajan joukossa eniten ääniä (28,57 %) sai Mikkolan joukkuekaveri Nick Cousins. Marchand oli toki yksittäisistä pelaajista toiseksi suosituin vaihtoehto (14,97 %).

Jos yllä oleva upotus ei näy, löydät videon tilanteesta tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat