NHL-finalisti kertoo viimein karmivan punasilmäisyytensä taustan – kaikki lähti pikkurillin vammasta

Punasilmäisyydellään NHL:n pudotuspeleissä katsojia kauhistuttanut Montreal Canadiensin puolustaja Jeff Petry on viimein kertonut koko tarinan tapauksen taustalta. Kaikki lähti liikkeelle pikkurillin vammasta.

Fanit ihmettelivät välierissä Vegas Golden Knightsia vastaan Petryn äkillisesti saamaa reaktiota, jossa hänen molemmat silmänsä valkuaiset muuttuivat kauttaaltaan punaisiksi.

– Ei. Se ei johdu allergiasta. Ei, se ei johdu parista illasta Vegasissa. Ei, hänen silmänsä eivät ole punaiset väsymyksestä. Ei, ne eivät ole kipeät eivätkä haittaa häntä.

– Kaikki liittyy hänen "ylävartalovammaansa", mutta voin kertoa, että hän näyttää paljon paremmalta kuin viikko sitten, Julie Petry kirjoitti NHL-toimittaja Eric Engelsin jakamassa Instagram-päivityksessä.

Nyt on selvinnyt, että tuo ylävartalovamma koski itse asiassa hänen pikkurilliään. Petry kertoi omituisesta tapahtumasarjasta sen jälkeen, kun Montrealin pelit päättyivät viidennen loppuottelun tappioon Tampa Bay Lightningia vastaan.

– Pikkurilli vain meni pleksin väliin ja vääntyi poikittain, Petry kommentoi.

Se, miten vamma liittyi hänen silmiensä punaisuuteen, kuulostaa jo melko erikoiselta.

– Se juttu silmien kanssa johtui siitä, että kun he asettivat sormeani takaisin paikoilleen saadakseen sen lastaan, minä pyörryin ja poksautin vaikka verisuonet silmistäni, hän totesi tiivistetysti.

Silmät eivät pelaamista haitanneet, mutta Petry pelasi NHL-finaalisarjan loppuun kaksi sormea yhteen teipattuna. Tämä häiritsi otteen hakemista mailasta.

– Toivon, että onnistuimme välttämään leikkauksen, mutta jatkotutkimuksessa selvitetään, että parantuuko se kunnolla, Petry sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat