NHL-pelaajan vaimo kommentoi tv-katsojia järkyttänyttä muutosta miehensä ulkonäössä: "Ei johdu parista illasta Vegasissa"

Montreal Canadiensin puolustaja Jeff Petryn silmien kunto paluuottelussa NHL:n pudotuspelisarjaan Vegas Golden Knightsia vastaan sai monet tv-katsojat hämmästymään. Petryn vaimon Julie päätti kommentoida kauhistelua Instagramissa.

Petry oli sivussa kaksi edellistä ottelua, kun seura tiedotti hänen saaneen lämmittelyssä käsivamman. Paluuottelussa kävi kuitenkin ilmi, että häntä vaivasi toinenkin ongelma, joka ei kuitenkaan estänyt pelaamista.

Puolustaja palasi Montrealin miehistöön Vegasia vastaan pelattavan välieräsarjan toisessa ottelussa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Petry päätyi tv-kuviin, joissa hänen molemmat silmänsä valkuaiset osoittautuivat täysin verenpurkausten punaamiksi.

Tv-katsojia järkyttänyt ilmestys aiheutti paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Tässä kohtaa pelaajan vaimo Julie päätti kommentoida asiaa Instagramissa.

– Ei. Se ei johdu allergiasta. Ei, se ei johdu parista illasta Vegasissa. Ei, hänen silmänsä eivät ole punaiset väsymyksestä. Ei, ne eivät ole kipeät eivätkä haittaa häntä. Kaikki liittyy hänen "ylävartalovammaansa", mutta voin kertoa, että hän näyttää paljon paremmalta kuin viikko sitten, Julie Petry kirjoitti NHL-toimittaja Eric Engelsin jakamassa päivityksessä.

Montreal voitti toisen osaottelun 3-2 ja tasoitti välieräsarjan otteluvoitot 1-1:een.

Lue myös:

    Uusimmat