NHL-tähti avautui seuransa toiminnasta – vihjailee maiseman vaihdolla: "Olen hiukan ärsyyntynyt, miten asioita on hoidettu"

3:20
Tulosruutu: Artturi Lehkonen vei Montrealin pudotuspeleihin – Pekka Rinne pelasi mahdollisesti uransa viimeisen NHL-ottelun

Buffalo Sabresin tähtisentteri Jack Eichel, 24, on langettanut epäilyksen varjon tulevaisuutensa ylle seurassa. Amerikkalainen on kertonut Buffalon kanssa syntyneistä erimielisyyksistä, jotka liittyvät pelaajan niskassa olevan välilevyn pullistuman hoitamiseen.

– Tietenkin olen hiukan ärsyyntynyt, miten asioita on hoidettu loukkaantumisestani asti. Valehtelisin, jos sanoisin asioiden edenneen loukkaantumiseni jälkeen jouhevasti. Keskusteluyhteys on ollut paikoin huono sekä seuran että minun puoleltani. Ajat ovat olleet vaikeita, Eichel kommentoi Reutersin mukaan.

– Juuri nyt kaikista tärkein asia minulle on vain yrittää tervehtyä ja pystyä pelaamaan jääkiekkoa ensi vuonna – missä ikinä se onkaan.

Sabres-kapteeni ja vuoden 2015 kakkosvaraus on ollut siirtohuhujen kohteena, kun Buffalon kausi päättyi jälleen kerran NHL:n pohjakerroksessa.

Vihjailevista kommenteista huolimatta Eichelin ei vielä tiedetä pyytäneen seuralta siirtoa.

Eichel kärsi niskavamman maaliskuun seitsemäs päivä, kun hän vastaanotti New York Islandersin Casey Cizikasin taklausta. Eichel kertoi toimittajille haluavansa mieluiten leikkaukseen, mutta joukkue ei yhtynyt näkemykseen.

– Olen sopimuksen alainen, ja seuralla on luonnollisesti paljon valtaa sen suhteen, mitä voin tehdä ja mitä en, Eichel sanoi.

Välilevyn pullistuma ei ole ainoa Eichelin fyysinen riesa, sillä "ratkaisematon" vatsavamma ja kylkiluun murtuma tulivat jo ennen kauden alkua. Näistäkin toipuminen on yhä kesken.

Nuorukainen pelasi 56 ottelun runkosarjassa vain 21 peliä. Kaksi maalia ja 16 syöttöä ovat pelaajan NHL-uran huonointa tekemistä tähän asti.

Kuuden vuoden mittaisella taipaleella taalaliigassa Eichel on tuottanut 375 ottelussa 355 pistettä (139+216). Hänet nimettiin tähdistöotteluun kolmesti peräkkäin vuosina 2018-2020.

Sabres ei ole selviytynyt kertaakaan pudotuspeleihin Eichelin aikakaudella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja