NHL-draamaa: kiekko viimeisellä minuutilla tyhjän maalin tolppaan, sitten nähtiin jotain mieletöntä

Minnesota Wild tasoitti pelin Los Angeles Kingsiä vastaan jääkiekon NHL:ssä aivan varsinaisen peliajan lopussa ja painoi jatkoajalla 4–3-voittoon – huimien vaiheiden jälkeen.

Kings johti taistoa 3–1, kunnes Joel Eriksson Ek toi Wildin maalin päähän ajassa 47.38. Kings oli kuitenkin tukevasti kiinni voitossa varsinaisen peliajan vedellessä loppuminuutilla viimeisiään.

Wild haki tasoitusta ilman maalivahtia, kun Kingsin puolustusalueelta lähetettiin vaarallinen nosto kohti tyhjää maalia. Kiekko kilahti kuitenkin tolppaan ja jäi pelattavaksi.

Wild sai vielä yhden nopean hyökkäyksen. Ja: Teki tasoituksen. 1,4 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Ryan Suterin supaisu ruuhkan takaa tuotti tulosta, ja ottelu eteni jatkoajalle.

Minnesotan juhlat pääsivät valloilleen, kun Marcus Johansson kihautti pelivälineen yläkulmaan suoraan Kirill Kaprizovin syötöstä.

Olli Määttä pelasi Kingsin takalinjoilla reilut 18 minuuttia ja kirjautti plus-miinus-saldokseen +2.

Minnesota voitti edellisessäkin ottelussaan Los Angelesin jatkoajalla 4–3. Nämä kaksi taistoa ovat avanneet kummankin joukkueen kauden.