Netflixin kohusarjassa rakastunut pari on eronnut – Too Hot To Handle -tähti kertoo videolla: "Hän päätti erota"

Netflixin Too Hot To Handle -sarjasta toisensa löytäneet Francesca ja Harry ovat eronneet. 

Netflixin uudesta Too Hot To Handle -sarjasta toisensa löytänyt pari on eronnut. Too Hot To Handle -realityssä joukko sinkkuja saapuu paratiisisaarelle deittailemaan. Upeannäköiset sinkut eivät saa harrastaa seksiä, jos haluavat voittaa 100 000 dollaria. Jokaisesta suudelmastakin potti pienenee. 

Francesca, 26, ja Harry, 22, löysivät saarella toisensa ja pudottivatkin pottia ahkerasti. Pariskunta jatkoi seurustelua myös saaren ulkopuolella.  Francesca kertoo tuoreella YouTube-videollaan parin kuitenkin eronneen. 

– Emme ole enää yhdessä Harryn kanssa. Hän päätti erota, koska ei pystynyt enää etäsuhteeseen. Tietenkin sydämeni murtui. Tein kaikkeni, hän kuvailee videollaan. 

Kanadan Vancouverissa asuva Francesca kertoo matkustaneensa Los Angelesiin Harryn luokse, jotta voisivat sopia asiat. Pari päätyi lopulta eroon, mutta naisen mukaan Harry ei halunnut vielä julkistaa asiaa huhujen takia. 

– Minä en edes halunnut kertoa ystävilleni, koska ajattelin että pääsemme tämän kivikkoisen ajan yli ja selviämme, hän sanoo.

Francesca kertoo Harryn jo jatkaneen eteenpäin, joten päätti kertoa erosta YouTube-videolla, jotta voisi itsekin yrittää päästä etenemään. 


Lue myös:

    Uusimmat