Mainos

Nelosluokan tytöillä puhutteleva kerhoidea – opettaja löysi yllättävän viestin pulpetin alta

Oppilaiden välinen viestien lähettely ei yleensä ole sallittua oppitunneilla, mutta erään opettajan löytämä viesti oli sellainen, josta hän ei voinut suuttua.

Neljännen luokan opettaja löysi yllättävän, mutta tänään, 8.3. vietettävään kansainväliseen naistenpäivään erittäin hyvin sopivan viestin erään oppilaansa pulpetin alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lapussa luki: "Haluatko liittyä naisten voimaantumisen kerhoon? Me olemme johtajia."

Kuvan lapusta jakoi Twitterissä opettajan ystävä, kirjailija Elly Zupko. Kuvalla on jo yli 120 000 tykkäystä, ja 37 000 uudelleentwiittausta.

Huolimatta alakouluikäisten tyttöjen liikuttavasta ideasta, kaikki eivät suhtautuneet lasten kerhoon sopuisasti. Joidenkin mielestä viesti oli taatusti keksitty, toisten mielestä se oli jopa sopimaton. Suurin osa näistä kommentoijista oli miehiä, mikä Zupkon mukaan tarkoitti sitä, että tyttöjen kerhoidea oli todella tarpeen.

"Kuvittele tuntevasi olosi niin uhatuksi sen vuoksi, että pieni tyttö haluaa perustaa kerhon, että kieltäydyt oikeasti uskomasta, että jokin asia on totta."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämän twiitin vuoksi minua on kutsuttu "tyhmäksi idiootiksi", "itsekkääksi ääliöksi" ja "suuruudenhulluksi nartuksi." Onko miehillä kaikki hyvin?"

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

25:18

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.